Avto servis

Avtoservis poteka na podlagi celovitega pregleda in diagnostike vozila naših avtomehanikov.  V primeru, da potrebujete menjavo olja ali zavorne tekočine in si želite opraviti hitri ali redni servis avtomobila, se torej le obrnite na nas in naše avtomehanike. Redni servis vozila za ugodno ceno vam bo omogočil polno funkcionalnost vašega avtomobila, vi pa boste prihranili številne stroške, ki bi lahko nastali zaradi morebitnih okvar. Poglejte si torej pestro ponudb naših storitev s področja avtoservisa in popravila avta ter si zagotovite kvaliteten avtoservis. Do poglobljene predstavitve naše ponudbe lahko zlahka dostopate preko zgornjega menija oziroma spodaj s klikom na ikone.
 

Kakovostni rezervni deli

Želimo, da Vam vozilo služi s čim manj okvarami, zato pri servisih in menjavah uporabljamo le najbolj kakovostne nadomestne dele. Le ti so enakovredni originalnim delom oziroma je njihova kvaliteta še boljša!
Ne pustite se zavesti serviserjem, ki vam ponujajo poceni ponaredke, saj Vam lahko le kakovostni deli omogočijo mirno vožnjo ter zaupanje v vaše vozilo.
 

Servisiramo vse znamke!

Kar nekaj let izkušenj na področju servisiranja vozil, redna izobraževanja ter najnovejša diagnostična oprema, nam omogočajo, da uspešno popravimo katerokoli vozilo, ne glede na znamko ali model.
 

Izberite termin in naročite vaše vozilo na izbrano storitev!

Delovni čas

Pokličite nas za termin:
070 407 766

Kontakt z nami

Avto-plin Primatea d.o.o.
Gorica pri Slivnici 1
3263 Gorica pri Slivnici
070 407 766
info@tuning-garage.si
Sledite nam na FB